Najnovejša inovacija s področja pokrival za avto proti toči

Najnovejša inovacija s področja pokrival za avto proti toči

Na trgu lahko precej hitro najdete pokrivalo proti toči za svoj avtomobil. Kljub temu pa sploh ni nujno, da je vaša izbira dovolj primerna oziroma kakovostna. Pred izbiro tovrstne dodatne avto opreme najprej raziščite, kaj vse vam je na voljo. Zelo vas bo navdušila najnovejša inovacija s področja avtomobilskih pokrival.

Na voljo je tudi cerada za avto, ki vam nudi bistveno izboljšano zaščito za vaš jekleni konjiček in je popolna izbira za vse tiste uporabnike, ki želijo svoje vozilo zaščititi pred točo in drugimi manj prijetnimi vremenskimi vplivi.

Cerada za avto z debelo protiudarno peno

Najnovejše pokrivalo proti toči vključuje debelo proti udarno peno, ki vozila ščiti po celotni dolžini in je še dodatno ojačana na najbolj obremenjenih delih. Dodane so ji tudi bočne zaščite, dodatno sredinsko pripenjanje, odprtina za pretok zraka in preprečevanje zadrževanja vlage. Za piko na i pa poskrbi vreča za preprostejšo hrambo zloženega pokrivala proti toči.

Najnovejše pokrivalo proti toči ščiti vozilo
Najnovejše pokrivalo proti toči vozilo ščiti po celotni dolžini in bočnih delih, ker je dodatno ojačano z debelo proti udarno peno.

Omenjena cerada proti toči je na voljo v več velikostih. Izbirate lahko med velikostjo M, L, XL in XXL. Primerno velikost za svoj avto lahko izberete s pomočjo posebne tabele, ki je na voljo na spletni strani ponudnika.

Pred čim vse ščiti sodobno pokrivalo za avto

Najsodobnejše pokrivalo za avto proti toči torej varuje vaše vozilo pred točo, prav tako pred dežjem, drevesno smolo pa tudi drugimi vremenskimi vplivi – tako v zimskem kot poletnem obdobju leta. Tovrstna cerada proti toči je narejena iz vrhunskih materialov, obložena je z debelo zaščito, ki odlično ščiti izpostavljene dele vozila pred poškodbami z udarci.

Omenjeno avtomobilsko pregrinjalo lahko namestite s pomočjo treh napenjalnih elastik. Z njimi si zagotovite dobro pritrjevanje cerade na avtu, kjer je izjemno pomembno ob močnejših sunkih vetra.

Dodatno zapenjanje avtomobilskega pokrivala

Ob močnejšem vetru se zelo pogosto zgodi, da veter pride pod cerado za avto in jo nato odpihne. Ravno zato najboljši proizvajalci za avtomobilska pokrivala proti toči skrbijo za dodatne inovacije. Poleg klasičnega zapenjanja pokrivala omogočajo še zapenjanje na zadnjem in sprednjem odbijaču.

 Najsodobnejše pokrivalo proti toči za avto
Najsodobnejše pokrivalo proti toči je narejeno iz vrhunskih materialov, namestite pa ga s pomočjo treh napenjalnih elastik in sredinskega varnostnega pasu.

Na voljo je tudi sredinski varnostni pas na ceradi, ki skrbi za preprečevanje, da bi pokrivalo odpihnilo. Takšen sistem se v praksi dokazano zelo dobro obnese.

Vrhunska zatemnitev avto stekel

Za udobno, prijetno in varno vožnjo z avtom lahko v največji meri poskrbite kar sami. Na trgu so na voljo številni izdelki, ki poskrbijo za to. Nekatera oprema za avto je seveda obvezna, druga pa se smatra kot dodatna. V slednjo kategorijo denimo sodijo tudi senčniki za avto.

Vemo, da primerna zatemnitev avto stekel lahko poskrbi ne zgolj za prijetnejšo in udobnejšo vožnjo, temveč še za marsikaj več. Med drugim vam zatemnitev vozila lahko prinaša veliko prednost tudi v primeru, če se mimo vašega jeklenega konjička slučajno sprehodi kakšen nepridiprav.

Prednosti, ki jih prinaša zatemnitev avto stekel

Senčniki za avto oziroma zatemnitev avto stekel lahko prinaša številne prednosti, na katere včasih kar pozabljamo. Zmanjša se lahko negativni vpliv nevarnih UV sončnih žarkov, ker se UVA žarki odbijajo od zatemnjenih stekel. Zatemnjena stekla omogočajo manjši prehod svetlobe, zato se zmanjša tudi intenzivnost bleščanja, kar pa lahko povzroča utrujene oči.

YouTube video
Zatemnitev avto stekel lahko prinaša številne prednosti, kot je negativni vpliv nevarnih UV sončnih žarkov. Omogočen je tudi manjši prehod svetlobe, zato se zmanjša tudi intenzivnost bleščanja, prav tako pa se zmanjša pregrevanje kabine.

Zatemnitev stekel pomeni toplotno izolacijo, zato se zmanjša pregrevanje kabine v avtu in uporaba klima naprave, posledično pa se seveda zmanjša tudi poraba goriva. Ker senčniki za avtomobil zmanjšujejo vdor svetlobe, se tudi oblazinjeni sedeži ter plastični deli manj razbarvajo. S tem se jim podaljša življenjska doba.

Z zatemnitvijo stekel na avtu se posredno poveča tudi varnost. Če vlomilci ne vidijo v notranjost vozil, ne zmorejo zaznati priložnosti, posledično se zmanjša tudi sama verjetnost vloma v vozilo.

Zakaj se odločiti za senčenje avto stekel?

Za avto senčnike ali pa za temnjenje stekel se lastniki oziroma uporabniki avtomobilov odločajo iz več razlogov. Ključni razlogi za to pa so seveda povečana zasebnost, zmanjševanje pregrevanje vozila predvsem v poletnem času.

Senčniki za avto omogočijo toplotno izolacijo
Senčniki za avto omogočijo toplotno izolacijo, kar zmanjša pregrevanje kabine v avtu in uporabo klime, posledično pa se seveda zmanjša tudi poraba goriva.

Prav tako je senčenje avto stekel pomembno za zmanjševanje bleščanja, za povečano UV zaščite, ne nazadnje to lahko služi kot modni dodatek za čisto vsako vozilo.

Najboljša izbira senčnikov za avto

Na voljo so različni senčniki za avto. Najboljša izbira po mnenju strokovnjakov pa so tipska senčila za vozila. Ta so za nakup na voljo v specializiranih prodajalnah z avto opremo in dodatki za vozila.

Posebna ponudba tipskih avtomobilskih senčnikov je na voljo v spletni trgovini, kjer jih lahko kupite po precej bolj dostopni ceni.

Članki iz iste kategorije:

Comments are closed.