Gumijasti tepihi za najboljšo zaščito vašega avtomobila

Gumijasti tepihi za najboljšo zaščito vašega avtomobila

Gledring gumijaste preproge za avto so izdelane natančno po merah avtomobilov in z visokimi robovi nudijo najboljšo talno zaščito vašega avtomobila. Te so proizvedene v Sloveniji. Gumijasti avto tepihi so opremljeni z originalnimi pritrdilnimi čepi, ki zagotavljajo, da se gumijaste avto preproge ne premikajo prosto ali se premikajo pod stopalke avtomobila, kar bi lahko predstavljalo nevarnost. Materiali, ki jih uporabljajo pri proizvodnji so prijazni do okolja in človeka. Gumijaste preproge za avto so brez neprijetnih vonjav in strupenih primesi. Avto tepihi ustrezajo vsem evropskim direktivam in zakonom, ki veljajo v avtomobilski industriji. Gumijasti tepihi imajo vse potrebne certifikate, vključno z EKO certifikatom. Gledring tepihi so izdelani iz naravne mehke gume, ki zagotavlja dober oprijem pod nogami.

Natančno izdelane gumijaste preproge, ki se  popolno prilegajo

Gumijaste preproge za avto so natančno izdelane in nudijo popolno prileganje v vašem avtomobilu. Mere so avtorsko delo podjetja Gledring, ki jih izdeluje in zanje odgovarja. Podjetje Gledring je za gumijaste tepihe prejelo prestižno nagrado za kakovost in dizajn, ki ga je podelila revija AutoBild, ki velja za eno največjih evropskih avtomobilističnih revij, ki postavlja visoke standarde kakovosti.

Gumijaste preproge za avto so natančno izdelane
Gumijaste preproge za avto so natančno izdelane in nudijo popolno prileganje v vašem avtomobilu. Podjetje Gledring je za gumijaste tepihe prejelo prestižno nagrado za kakovost in dizajn, ki ga je podelila revija AutoBild.

Gledring gumijasti tepihi so edinstveno zasnovani za popolno prileganje in enostavno nego. Čistoča ni več težavna – njihovi tepihi so enostavni za čiščenje z njihovim EKO čistilom za suho pranje ali visokotlačnim čistilcem. Ekologija v prvi vrsti – Gledring je visokotehnološko podjetje, ki se trudi za izboljšave, ki varujejo okolje.

Prestižna nagrada za kakovost in dizajn

Največja Evropska avtomobilistična revija AutoBild je podjetju Gledring podelila prestižno nagrado za kakovost in dizajn gumi tepihov. Ta nagrada odraža inovativnost, dizajn in kakovostno izdelavo tepihov Gledring, ki jih cenijo uporabniki po vsem svetu.

Gumijaste preproge za avto za popolno prileganje in enostavno nego.
Gumijaste preproge za avto so edinstveno zasnovane za popolno prileganje in enostavno nego.

Gledring je kot prvo podjetje v avtomobilski industriji izdelalo dizajnerske tepihe, ki niso kockaste oblike in so prilagojeni enostavni negi. Podjetje Gledring vedno daje prednost zadovoljstvu svojih uporabnikov v več kot 52 državah po svetu. Nagrada od AutoBild predstavlja veliko čast za Gledring, 

Zaščita vašega prtljažnika v vsakem trenutku s koriti za prtljažnik

Korito za prtljažnik je idealna rešitev za zaščito vašega prtljažnika, saj je izdelano iz lahkega in protidrsnega termoplastičnega materiala, ki se popolnoma prilega obliki vašega prtljažnika. Visoki končni robovi ponujajo odlično zaščito pred razlitimi tekočinami in umazanijo. Korito za prtljažnik je nepogrešljivo za vse, ki veliko uporabljajo prtljažni prostor, kot so športniki, obrtniki, lastniki hišnih ljubljenčkov in drugi.

Gumijasto korito za avtomobilski prtljažnik po meri vašega vozila
Gumijasto korito za avtomobilski prtljažnik je izdelano po meri vašega vozila.

V avtomobilu prevažamo različne predmete in potrebščine, ki nam jih je potrebno med vožnjo. Prtljažni prostor je najbolj obremenjen z različno opremo, športno ali delovno, pa tudi s hišnimi ljubljenčki. Prtljažnik je tudi idealno mesto za prevoz stvari, ki bi bile med vožnjo nevarne v potniškem prostoru. Vendar pa lahko prevoz različnih predmetov povzroči poškodbe v prtljažnem prostoru. Ti so večinoma opremljeni le z tekstilnimi oblogami ali tepihi, ki se hitro lahko poškodujejo, obrabijo in celo uničijo. Gumijasto korito za avtomobilski prtljažnik pa nam omogoča učinkovito zaščito avtomobila in prtljažnika pred poškodbami.

Popolno prileganje, visoki robovi in enostavno vzdrževanje korita za prtljažnik

Gumijasto korito za avtomobilski prtljažnik je izdelano po meri vašega vozila, zato se popolnoma prilega obliki vašega prtljažnika in nudi dobro zaščito prtljažnega prostora.

  • Visoki robovi vam nudijo idealno zaščito, če uporabljate vaš prtljažnik v bolj ekstremnih pogojih.
  • Gumi korito po meri vozila je enostavno za vzdrževanje, lahko ga očistite z visokotlačnim čistilcem, ki bo odstranil vso umazanijo in madeže.

Tipska korita so trpežna in učinkovita rešitev

Gumi korito po meri je koristen pripomoček, ki zagotavlja zaščito prtljažnika vašega avtomobila pred poškodbami in umazanijo. Gumi korito po meri je izdelano iz kakovostne in trpežne gumirane plastike in natančno se prilega notranjosti posameznega modela avtomobila.

Korita imajo visoke robove, ki preprečujejo razlivanje vode in umazanije ter zaščitijo robove prtljažnega prostora pred poškodbami. Ko prodajate avtomobil, lahko korito enostavno odstranite in vaš prtljažnik bo videti kot nov.

Enostavno vzdrževanje korita

Korito za prtljažnik, izdelano iz posebnega termoplastičnega materiala oziroma gumirane plastike, omogoča najboljše lastnosti za zaščito prtljažnika. Ker ne drsi in se ne premika v prtljažniku, je izjemno enostavno ga očistiti in vzdrževati. V primeru politih ali razstresenih stvari in druge umazanije, lahko korito enostavno vzamemo iz avtomobila in ga operemo z vodo ter po potrebi z detergentom.

YouTube video
Čiščenje gumijastega korita za avtomobilski prtljažnik GLEDRING

Po pranju ga obrišemo do suhega in ga ponovno namestimo v prtljažnik. Namestitev in vzdrževanje korita je zelo enostavno, saj je lahko in ga ni težko dvigniti in premestiti. Korito ima visoke robove, ki preprečujejo razlivanje večjih količin tekočin po prtljažniku.

Članki iz iste kategorije:

Comments are closed.